• Type:

De Grote Kerstfilm

Share

De Grote Kerstfilm – Het verhaal van Driekoningen neemt jongeren mee rondom het verhaal van de drie koningen uit de welbekende kerstvertelling. De drie koningen komen door een gat in de tijd in het jaar 2023 terecht, en belanden daarbij in de achtertuin van de 12-jarige Mintaka. Samen met haar buurjongen Gijs besluit zij de koningen te helpen terugkeren naar hun eigen tijd om het zo voorgoed verdwijnen van Kerst te voorkomen. 

De film is een initiatief van Stichting Het Grote Verhaal en geproduceerd door Nachtzon Media, waarmee Verus regelmatig samenwerkt. Zo ook bij ‘Het Geheim van Sint Maarten’ en ‘De Magie van Valentijn’, die beiden meer dan 1 miljoen online kijkers trokken. Het doel van deze stichting is om verhalen uit de joods-christelijke traditie op een eigentijdse wijze aan jongere generaties te presenteren. Deze verhalen hebben onze samenleving door de eeuwen heen beïnvloed. Daarom is het belangrijk dat nieuwe generaties hier kennis mee maken, zodat ze veel westerse kunst, muziek, taal en cultuur beter kunnen begrijpen.

Download hier het bijbehorende lesmateriaal

  • De Grote Kerstfilm - Het verhaal van Driekoningen

    • Video
    • 50 min
    Het verhaal draait om de drie koningen uit het kerstverhaal, die – op weg naar het kerstkind – door een gat in de tijd in het jaar 2023 terechtkomen. De drie koningen belanden in de achtertuin van de 12-jarige Mintaka. Samen met haar buurjongen Gijs, besluit zij de koningen te helpen terugkeren naar hun eigen tijd om zo het voorgoed verdwijnen van Kerst te voorkomen.

Reviews for De Grote Kerstfilm

There are currently no reviews for De Grote Kerstfilm
Scroll to top