• Type:
 • Dag van de HOOP

  Op 16 juni organiseert Verus en Uitgeverij Kwintessens de Dag van de HOOP 2022! Met de zomervakantie in het vooruitzicht is dit een mooi moment om terug te blikken, dingen uit te praten en ruzies bij te leggen. Verus en uitgeverij Kwintessens hebben voor PO, VO & MBO materiaal ontwikkeld om in de klas in gesprek te gaan over vergeving. Door te zoeken naar vergeving willen we samen het schooljaar hoopvol afsluiten.

  Lees verder!
 • Veertigdagentijd

  De veertigdagentijd is begonnen. De periode waarin we reizen van donker naar licht. Samen met uitgeverij Kwintessens heeft Verus hiervoor twee online programma’s met bijbehorende werkvormen ontwikkeld. Op ‘witte donderdag’ (14 april) vieren we vervolgens samen het licht, tijdens de live online Paasvieringen.

  Lees en kijk verder
 • Advent 2021

  De adventsperiode begint bijna! Door de aanhoudende coronacrisis is het voor veel mensen moeilijk om hoop te houden en vooruit te blijven kijken.

  In de traditie van Advent hebben Verus en Uitgeverij Kwintessens voor PO, VO en MBO scholen daarom hoopvolle handreikingen en werkvormen ontwikkeld.

  Lees en kijk verder
Scroll to top