• Type:

Online Paasviering

Share

Kijk hier de Paasviering voor de onder- en middenbouw PO terug.

Kijk hier de Paasviering voor de bovenbouw PO, VO en MBO terug.

De veertigdagentijd is begonnen. De periode waarin we reizen van donker naar licht. Op ‘witte donderdag’ (14 april) vieren we samen het licht, tijdens de live online Paasvieringen van Verus en Uitgeverij Kwintessens.

Doe mee met de Paasviering

Net als de afgelopen jaren organiseren we weer een Paasviering voor PO en VO/MBO op donderdag 14 april. De vieringen zijn een mix van korte Paasverhalen, zang en we staan samen stil bij de betekenis van Pasen in deze tijd. De online viering voor PO onder –en middenbouw start om 9:30 uur op start.verus.nl. Hiervan kun je ook losse elementen gebruiken, zodat je hiermee je eigen Paasviering kunt creëren.

Voor PO bovenbouw en VO/MBO is de viering om 10:30 uur live te volgen op start.verus.nl. Leerlingen kunnen hierin via de chat (anoniem) hun persoonlijke verhalen delen.

Download hier het programma van de viering voor PO onder- en middenbouw

Download hier het programma van de viering voor PO bovenbouw, VO en MBO

Na de live uitzendingen zijn de video’s direct online beschikbaar en daarmee in te zetten op een tijdstip dat past binnen het lesprogramma van de school.

Meer informatie

Op het Verus Facebook en Instagram account houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Houd onze social media dus in de gaten en noteer de Paasvieringen op 14 april alvast in je agenda om met je school of klas aan deel te nemen!

 • Dwars door de Nacht met Sterre Koning

  • VO/MBO materialen
  • 10 min 16 sec
  Sterre Koning brengt een nacht door op haar oude school in Warnsveld. Wat gebeurt er in de nacht en welke herinneringen brengt het verlaten schoolgebouw bij haar naar boven? Lukt het Sterre bovendien een liedje te schrijven over deze reis van donker naar licht?
 • Dwars door de Nacht met Dani

  • VO/MBO materialen
  • 10 min 18 sec
  Dani brengt een nacht door op zijn oude school in Purmerend. Wat gebeurt er in de nacht en welke herinneringen brengt het verlaten schoolgebouw bij hem naar boven? Lukt het Dani bovendien een liedje te schrijven over deze reis van donker naar licht?
 • Dwars door de Nacht met Gio

  • VO/MBO materialen
  • 9 min 42 sec
  Gio brengt een nacht door op zijn oude school in Amsterdam. Wat gebeurt er in de nacht en welke herinneringen brengt het verlaten schoolgebouw bij hem naar boven? Lukt het Gio bovendien een liedje te schrijven over deze reis van donker naar licht?

Reviews for Online Paasviering

There are currently no reviews for Online Paasviering
Scroll to top